Uygulamada silin
Veil’i açın → Profil → Ayarlar → Hesap → Hesabı Sil. Uygulamada gösterilen onay adımlarını izleyin. Veil, hesabınızı yetkisiz silinmeye karşı korumak için sizden yeniden kimlik doğrulaması isteyebilir.
Neler silinir
Silme işlemi, hesabınızı ve onunla ilişkili kişisel bilgilerinizi kaldırmayı amaçlar; yasaların gerektirebileceği veya güvenlik, dolandırıcılığın önlenmesi, uyuşmazlık çözümü, yaptırım ve diğer üyelerin korunması için makul ölçüde gerekli olan sınırlı saklama hariçtir.
Başkalarını ilgilendiren içerikler
Bazı kayıtlar kimliksizleştirilmiş, toplulaştırılmış veya güvenlikle ilgili biçimde kalabilir. Başka bir üyeyle zaten paylaşılmış mesajlar veya içerikler de, yürürlükteki yasalara tabi olarak, o diğer üyenin sohbet geçmişini, güvenlik kayıtlarını veya yasal haklarını korumak için gerekli olduğu hallerde kalabilir.
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Uygulama içi silme akışına erişemiyorsanız, mümkünse hesapla ilişkili e-posta adresinden [email protected] ile iletişime geçin. Bir talep üzerinde işlem yapmadan önce hesabın size ait olduğunu doğrulamamız gerekebilir.